Werk jij bij een tour operator of ben je zelfstandig reisagent? Dan brengen wij graag de Discover New England Summit and Marketplace bij jou onder de aandacht. De Summit is van 8 t/m 16 mei 2020. De ‘place to be’ als je reizen naar New England wilt ontwikkelen of verder wilt uitbreiden.

Het programma start met een pre FAM in het bruisende en gezellige Boston. Vervolgens vindt de Discover New England Summit en Marketplace plaats in het Sunday River Resort in Newry in de staat Maine. Hier krijg je de kans om lokale aanbieders te spreken uit de verschillende staten: Maine, New Hampshire, Massachusetts, Connecticut en Rhode Island. Aansluitend op de Summit wordt ook dit jaar weer een interessante post FAM georganiseerd. Tijdens deze trip door Maine en New Hampshire breng je onder andere een bezoek aan de White Mountains en Acadia. De post FAM vormt een vast onderdeel van de Summit.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 8 mei – Start pre FAM Boston
Zaterdag 9 mei – Pre FAM Boston
Zondag 10 mei – Vertrek van Boston naar Maine
Maandag 11 en dinsdag 12 mei – DNE Summit & International Market Place
Woensdag 13 t/m zaterdag 16 mei – Post FAM trip. Aankomst Boston Logan Airport op zaterdag om 4 PM.

Ter plaatse wordt het verblijf en de maaltijden gedurende de Summit and Marketplace, de pre en post FAMs kosteloos aangeboden. Vliegtickets zijn voor eigen rekening. Het aantal plaatsen is beperkt. Hoe sneller je je inschrijft, hoe meer je verzekerd bent van een plaats. Kijk ook op de website www.discovernewengland.org voor meer informatie.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag over de DNE Summit? Stuur dan een email naar Marketing@targettravel.nl