De USA is een land van big, bigger, biggest. Het land van ongekende mogelijkheden om naar en in te reizen

en nog steeds nummer één als het gaat om intercontinentale vakanties. Daarom kan een grootse aanwezigheid op de Vakantiebeurs van een USA Paviljoen niet ontbreken. Target Travel Marketing, organisator van het USA paviljoen op de Vakantiebeurs sinds 2004, is verheugd dat er ook op de 2023 editie van de Vakantiebeurs weer ruim 400 m2 aan USA beleving te vinden is op de beurs. Op een centrale locatie in hal 11, dicht bij het USA terras, kan men van 11 t/m 15 januari alles te weten komen over een vakantie in de USA. Op 11 januari vindt de Vakdag plaats voor alle reiscollega’s en van 12 t/m 15 januari is de beurs voor consumenten.

Wie staan er allemaal op het USA Paviljoen op de Vakantiebeurs?

Een centrale plaats wordt ingenomen door Visit USA Nederland, het verkeersbureau van de Verenigde Staten in Nederland. Het startpunt voor je vakantie in de USA. Ervaren reizigers staan hier voor je klaar om je alles te vertellen over de diverse staten. Ook vertegenwoordigers van ESTA, US Customs & Border Protection zijn aanwezig om je alles te vertellen over de benodigde stappen die je moet zetten voor je kan reizen naar deze prachtige vakantiebestemming.

Daarnaast staan er touroperators die stuk voor stuk specialist zijn op de USA en al ontelbare malen naar dit land zijn afgereisd en daarom de ideale reisroute voor je kunnen samenstellen. Ook zijn er auto- en camperhuur specialisten aanwezig, want de USA is uitermate geschikt voor een roadtrip.

En dan zijn er nog de vertegenwoordigers van diverse bestemmingen in de USA. Dus ook als je meer wilt weten over onder andere Texas, Portland, Oregon, Utah, Minnesota, Memphis, Mississippi of Florida ben je in het paviljoen aan het juiste adres. Kortom, doe inspiratie op en laat je informeren!

Onze tip? Maak een leuke foto in de diner op het Experience plein en ga naar een van de presentaties, waardoor je nog meer ideeën kunt op doen voor jouw volgende reis.

Winactie Alamo.nl en Worldwidecampers.com

Stuur, voor drie januari, een e-mail naar marketing@targettravel.nl waarin je vertelt waarom jij een auto of camper wilt boeken via Alamo.nl of Worldwidecampers.com voor jouw droomreis door de USA. Dan maak je kans op twee gratis toegangstickets voor de Vakantiebeurs. Op de Vakantiebeurs kan je persoonlijk in gesprek met ons ervaren team en krijg je bovendien nog een interessante beurskorting op jouw auto- of camperreservering! Zie we jou op de Vakantiebeurs 2023 in de Jaarbeurs Utrecht?