Voor reizigers naar Las Vegas die graag een bezoekje aan de Grand Canyon willen brengen maar niet veel tijd hebben, is er goed nieuws. Vision Airlines, aanbieder van tours vanuit Las Vegas naar de Grand Canyon,  heeft namelijk onlangs een gloednieuwe Boeing 737 in gebruik genomen voor de vluchten van Las Vegas naar de Grand Canyon.  De nieuwe Boeing voert dagelijks twee retourvluchten uit, één om 07.00 uur ’s ochtends en één om 12.30 ’s middags.

Snel en comfortabel

Door de ingebruikname van dit nieuwe, grotere vliegtuig heeft de vlucht naar de Grand Canyon met Vision Airlines niet meer het karakter van een rondvlucht, hoewel er onderweg nog steeds genoten kan worden van een spectaculair uitzicht op Las Vegas, de Hoover Dam, Lake Mead en de Grand Canyon. Passagiers die kiezen voor de South Rim tour stappen na aankomst op de luchthaven van Grand Canyon over in een bus voor een ruim 2,5 uur durende tour. Onderweg wordt bij diverse uitkijkpunten in Grand Canyon National Park gestopt. Indien men de middagvlucht heeft, is de tijd in de Grand Canyon uitgebreid naar 4 uur. Een lunchpakket en de toegang tot Grand Canyon National Park zijn bij de prijs van de tour inbegrepen. Het nieuwe toestel vertrekt overigens in Las Vegas vanaf McCarran International airport. Passagiers dienen dan ook hun paspoort bij zich te hebben als ze inchecken voor hun vlucht.

Diverse mogelijkheden

Naast de tour naar de South Rim van de Grand Canyon biedt Vision Airlines ook tours aan naar de West  en de North Rim en Monument Valley. Het ook mogelijk om vluchten van Las Vegas naar Grand Canyon zonder tour te boeken. Meer informatie over de tours is te vinden op www.visionairlines.nl.