Deze nieuwsbrief is in opdracht van WorldWide Campers door Target Travel Marketing verstuurd.

Bent u van plan om volgend jaar een camperreis in Noord-Amerika te maken, boek dan op tijd! De tarieven van de meeste camperverhuurders worden wekelijks vastgesteld op basis van beschikbaarheid. Hoe eerder u boekt, hoe lager in de meeste gevallen de prijs.

En niet alleen dat, als het seizoen vordert, wordt de beschikbaarheid minder en is de camper van uw keuze soms uitverkocht. Het kan ook zijn dat de bestemming van uw keuze geen campers meer beschikbaar heeft. En ook als u een one-way huur wilt, geldt dat hoe eerder u boekt, hoe groter de kans is dat de camper van uw keuze beschikbaar is.

Bekijk nu de prijzen en aanbiedingen voor camperhuur in Amerika op onze website. WorldWide Campers werkt samen met gerenommeerde camperverhuurders zoals Apollo, Cruise America, Elmonte, Moturis en Road Bear. Heeft u liever een backpack camper? Kijk dan naar het aanbod van Jucy campers of Escape campervans.

Vroegboek korting bij Road Bear

Boek voor 15 oktober 2013 uw camperhuur voor de zomer 2014 en ontvang niet alleen 15% korting, maar ook 50% korting op de convenience kits en een GRATIS GPS. Daarnaast biedt Road Bear diverse gratis One-ways aan, zoals bijvoorbeeld ophalen in Orlando of New York en inleveren aan de westkust op diverse locaties. Deze aktie is geldig bij ophalen vanaf 1 april tot 1 juli 2014.

5% Familiekorting bij Moturis

Moturis introduceert voor het seizoen 2014-2015 familiekorting. Reist u met kinderen, waarvan er tenminste 1 jonger is dan 16 jaar en geeft u bij reservering de geboortedata door, dan komt u in aanmerking voor een extra korting van 5% op de camperprijs. Deze korting is te combineren met andere aanbiedingen, zoals de vroegboekkorting tot 10 of long-hire korting van 5 of 10%.