Camperhuur specialist WorldWide Campers staat van dinsdag 16 tot en met zaterdag 20 september op de 50PlusBeurs in Jaarbeurs Utrecht. Samen met maatwerkspecialist America Travel Guide inspireert WorldWide Campers bezoekers op het gebied van camperreizen. WorldWide Campers is te vinden in het Bijzondere & Verre Bestemmingen paviljoen in Hal 8, stand 08F040.

Camperhuur online

WorldWide Campers is een in Nederland gevestigde online camperhuur aanbieder die samenwerkt met meer dan 40 camperverhuurders wereldwijd. WorldWide Campers biedt camperverhuur aan in Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika en Europa. Op de 50PlusBeurs heeft de specialist, samen met partner America Travel Guide, route suggesties en speciale aanbiedingen voor camperreizen in Amerika. Daarnaast kunnen bezoekers terecht met vragen over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven. Het team van WorldWide Campers is onderdeel van het Bijzondere & Verre Bestemmingen paviljoen in Hal 8, stand 08F040.

Belangrijke doelgroep

Reislustige 50-plussers zijn een interessante en belangrijke doelgroep, beaamt Debbie Heydanus, Sales Manager bij WorldWide Campers: “Camperreizen spreken een brede doelgroep aan, maar wij merken al jaren dat veel van onze boekingen gemaakt worden door de zogenaamde ‘plussers’. Zij zijn actiever en reislustiger dan ooit. Ze hebben meer tijd en meer geld dan jongere reizigers en kiezen met reden voor een comfortabele rondreis per camper. Deelname aan de 50PlusBeurs is voor ons derhalve een logische keuze. We kijken er naar uit om de beursbezoekers kennis te laten maken met de mogelijkheden van camperreizen wereldwijd.”

Over de 50PlusBeurs

Met ruim 100.000 bezoekers is de 50PlusBeurs ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. De 50PlusBeurs biedt 50.000m² informatie, amusement en voordeel. Met ruim 600 stands in 6 beurshallen met workshops, lezingen en presentaties. En vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities.