WorldWide Campers verstevigt haar positie binnen de Nederlandse reisbranche. Nieuwe samenwerkingsverbanden met The Travel Club en Vuelandia betekenen een verdere groei in het netwerk voor de camperhuur aanbieder. Na eerder al een succesvolle samenwerking aan te zijn gegaan met Travel Counsellors en Personal Touch Travel, is er een solide basis aan samenwerkingen met zelfstandige reisagenten gelegd.

Constante groei

WorldWide Campers is inmiddels 5 jaar actief in de Nederlandse reisbranche en groeit nog steeds gestaag zowel in aantal boekingen als in haar netwerk. Na vorig jaar gekozen te hebben voor een nieuwe naam en website en dit jaar het aantal bestemmingen weer uitgebreid te hebben, krijgt de online camperhuur aanbieder een steeds stevigere positie in de Nederlandse reisbranche. Doordat WorldWide Campers zich richt op alleen camperhuur, kan zij zich perfect concentreren op de doelgroep zelfstandige reisagenten.

Belang reisbranche

Ilona Norbart, Product Specialist bij WorldWide Campers vertelt: “Camperreizen vallen vaak nog in het straatje van de reisagent. De aanlooptijd tot het boeken van een camperreis is langer dan bij een ‘gewone’ vakantie en klanten bereiden zich vaak goed voor, alvorens te boeken. Bij uitstek dus een product waar de expertise van een reisagent voor gevraagd wordt. Voor ons is het heel fijn werken met de verschillende ketens van zelfstandige reisagenten. Zij vormen een schakel richting consument en wij zien absoluut de meerwaarde van hun inzet. Voor de reisagent denk ik dat wij ook een belangrijke rol vervullen. Camperreizen zijn een markt en vak apart. Elke leverancier werkt anders en elke bestemming heeft ook weer aparte voorwaarden. Wij horen van veel reisagenten dat zij camperhuur een ingewikkeld product vinden en het is niet meer dan logisch dat wij hen het werk uit handen nemen. Wij zijn immers de experts!”
Wat betreft de toekomst is Norbart optimistisch: “Er is zeker nog ruimte voor groei bij WorldWide Campers. We zijn constant bezig met het vernieuwen van ons aanbod en het zoeken naar nieuwe samenwerkingsverbanden met leveranciers aan de ene kant en reisagenten aan de andere kant.”

Wereldwijd en divers aanbod

WorldWide Campers werkt in de Nederlandse reisbranche voornamelijk met zelfstandige reisagenten, aangesloten bij onder andere Personal Touch Travel, Travel Counsellors, The Travel Club en Vuelandia. Daarnaast werkt WorldWide Campers met de reisagenten van D-Reizen via een white label. WorldWide Campers werkt samen met ruim 30 leveranciers wereldwijd, waaronder Cruise America, McRent, Apollo en Britz en biedt hierdoor locaties in de Verenigde Staten, Canada, Chili, Zuidelijk Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. Ook vertrek in Nederland is mogelijk vanuit Almere en Nijkerk. Het aanbod varieert van zeer basic kampeerbusjes tot super-de-luxe campers. Op de website WorldWideCampers.com kan men eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Ook vindt men hier meer informatie over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven. Voor vragen kan men terecht bij de ervaren medewerkers van de in Nederland gevestigde reserveringsafdeling van WorldWide Campers die van maandag tot en met zaterdag bereikbaar is op 030 – 6974964.