Camperhuur specialist WorldWide Campers lanceert vandaag haar vernieuwde website: www.worldwidecampers.com. Na eerder dit jaar al haar naam veranderd te hebben naar WorldWide Campers, zet de camperbroker de trend van vernieuwing nu door met een website die past bij de uitstraling van het bedrijf: wereldwijd en service gericht. 2015 belooft hiermee een goed jaar te worden voor de camper expert.

Jaar van vernieuwing

Debbie Heydanus, Sales Manager van WorldWide Campers vertelt: “2014 was voor ons absoluut een jaar van vernieuwing. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar met name kleinere kampeerauto’s in Europa, hebben we ons aanbod uitgebreid met nieuwe leveranciers als Nordic Campers, Southcamp, Happy Campers en Jucy UK. Vertrek vanuit Nederland was ook in toenemende mate populair dit jaar en onze samenwerking met McRent is erg belangrijk gebleken. Om aan te geven dat we meer aanbieden dan Amerika, was de nieuwe naam WorldWide Campers een logische stap. Bij de naamsverandering hoort een frisse, gebruiksvriendelijke website. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan wat in onze ogen een informatierijke en tegelijkertijd ‘eenvoudige’ website is die voor iedereen overzichtelijk is. Ik ben zeer positief over het eindresultaat en ga ervan uit dat zowel consumenten als reisagenten de nieuwe website als prettig zullen ervaren. Wij kijken alvast uit naar een succesvol 2015!”

Wereldwijd en divers aanbod

WorldWide Campers werkt samen met meer dan 30 camperverhuurders in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Ook vertrek in Nederland is mogelijk vanuit Almere en Nijkerk. Het aanbod varieert hierdoor van zeer basic kampeerbusjes tot super-de-luxe campers. Op de website van WorldWide Campers kan men eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Ook vindt men hier meer informatie over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven. Voor vragen kan men terecht bij de ervaren medewerkers van de in Nederland gevestigde reserveringsafdeling van WorldWide Campers die van maandag tot en met zaterdag bereikbaar is op 030 – 6974964.