Over een paar maanden is het weer zover, het seizoen waar een groot deel van ons land al het hele jaar naar toe leeft: de zomer. Dat steeds meer Nederlanders last minute een camper boeken is vrij duidelijk, concludeert WorldWide Campers. Toch ziet de aanbieder van camperverhuur nu al een duidelijke trend voor de zomer van 2015. In Europa zijn dit jaar de Scandinavische landen erg in trek, met name de camperverhuur in Noorwegen en Finland gaat erg hard. Maar ook Amerika en Australië zijn deze zomer erg populair.

Amerika, camperbestemming bij uitstek

Dat Amerika een populaire camperbestemming is onder Nederlanders komt misschien niet geheel als een verrassing. De uitgestrekte wegen, weidse landschappen en vele nationale parken maken Amerika een van de avontuurlijkste landen om per camper te ontdekken. Met name voor San Francisco en Las Vegas zijn er al veel campers geboekt voor de komende zomer. WorldWide Campers werkt met een flink aantal Amerikaanse campersverhuurders waardoor de klant diverse opties aangeboden kan worden. In Amerika werkt WorldWide Campers onder andere samen met Cruise America, Apollo, en Escape. Sinds een paar weken is ook de camperverhuurder Best Time RV aan de lijst van camperverhuurders toegevoegd.

Scandinavië favoriete Europese bestemming

Scandinavië, en dan met name Noorwegen en Finland, is favoriet onder Nederlanders als het gaat om camperbestemmingen in Europa. De pure natuur, mooie steden en het milde klimaat maken dat een camperrondreis door Scandinavië op ieder zijn bucket list zou moeten staan. Goed om te weten is dat in Scandinavië het Allemansrecht geldt. Dit houdt in dat de camper 24 uur vrij geparkeerd mag worden mits dit niet in een natuurreservaat of ander beschermd natuurgebied is en het geen schade aan de omgeving veroorzaakt. Vrijer kan een mens zich niet voelen! In Scandinavië werkt WorldWide Campers samen met camperverhuurders McRent, Touring Cars en Nordic Campers.

Go Down under met WorldWide Campers

De camperrondreis der camperrondreizen maken; er is geen betere plek op aarde dan Australië om dit te doen. Australië is met eindeloze wegen, weinig verkeer en een beeldschone en diverse natuur gemaakt voor kampeerders. Geen wonder dat er nog altijd veel vraag is naar camperhuur in Australië. Met name de steden Cairns, Perth, Sidney en Brisbane zijn populaire camperverhuur locaties. In Australië werkt WorldWide Campers onder andere samen met Apollo, Britz, maar ook Jucy en Mighty worden regelmatig geboekt.

Wereldwijd en divers aanbod

WorldWide Campers werkt samen met meer dan 30 camperverhuurders in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Ook vertrek in Nederland is mogelijk vanuit Amsterdam/Almere en Nijkerk. Het aanbod varieert hierdoor van zeer basic kampeerbusjes tot super-de-luxe campers. Op de website van WorldWide Campers kan men eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Ook vindt men hier meer informatie over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven. Voor vragen kan men terecht bij de ervaren medewerkers van de in Nederland gevestigde reserveringsafdeling van WorldWide Campers die van maandag tot en met zaterdag bereikbaar is op 030 – 6974964.