Het Brand USA Paviljoen staat dit jaar niet alleen op de Vakantiebeurs en het Vakantiesalon maar ook op de twee aankomende Verre Reizen Events. Het Brand USA Paviljoen is dé ontmoetingsplek voor reizigers naar Amerika. Amerika experts vertellen hun bezoekers graag meer over het land van de onbegrensde mogelijkheden op zaterdag 10 en zondag 11 oktober in Antwerpen en op zaterdag 24 en zondag 25 oktober in Den Haag.

Teamwork in Brand USA Paviljoen

Na vorig jaar al deelgenomen te hebben tijdens het eerste Verre Reizen Event in Den Haag, is ook dit jaar besloten deel te nemen namens Brand USA. Deze specialistische beurzen, puur gericht op verre reisbestemmingen, zijn de uitgelezen mogelijkheid om de consument die op zoek is naar een droombestemming optimaal te bedienen. Amerika specialisten, airlines en verkeersbureaus bundelen hun krachten om geïnteresseerden te informeren over de reismogelijkheden naar en in de USA. Ook Visit USA België en Nederland zijn aanwezig om de bezoekers te voorzien van algemene informatie. In de Waagnatie in Antwerpen wordt het Brand USA Paviljoen gecombineerd met de gerenommeerde catering van Harm Jan de BBQ-Man en zijn bedrijf BushKitchen. Vanuit een echte airstreamer worden de lekkerste Amerikaanse gerechten geserveerd. Deze kunnen samen met een heerlijk drankje genuttigd worden op het terras en worden opgeluisterd met live muziek. In Den Haag staat dezelfde sterke cateringpartij die vanuit een eigen locatie iedereen kan voorzien van een hapje en een drankje.

Praktisch

Het Verre Reizen Event in Antwerpen vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 oktober, van 10 tot 17 uur in de Waagnatie Expo & Events, Rijnkaai 150, Antwerpen.
Het Verre Reizen Event in Den Haag vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 oktober, van 10 tot 17 uur in de Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag.
Beide locaties bieden gratis parkeergelegenheid aan en zijn met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Korting op entree

Wie zich online registreert via www.verrereizen-event.nl/tickets ontvangt 50% korting op de entree en betaalt € 5,00 per persoon aan de kassa in plaats van € 10,-. Bovendien kunnen bezoekers kans maken op twee gratis tickets van airberlin. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Brand USA Paviljoen

Brand USA is opgericht om zich te richten op de wereldwijde promotie van de USA als vakantiebestemming. Target Travel Marketing organiseert namens Brand USA het Brand USA Paviljoen op beurzen en evenementen in de Benelux. Naast de Verre Reizen Events is het Brand USA Paviljoen onderdeel van de Vakantiebeurs in Utrecht en het Vakantiesalon in Brussel.