De USA is een land van big, bigger, biggest. Het land van ongekende mogelijkheden om naar en in te reizen en nog steeds nummer één als het gaat om intercontinentale vakanties. Daarom kan een grootse aanwezigheid op de Vakantiebeurs van een USA Paviljoen niet ontbreken.

Ook de belangstelling voor Canada, het land van ongerepte natuur, maar ook levendige steden is onverminderd groot. Target Travel Marketing is daarom blij dat de organisatie van het Canada Paviljoen weer in hun handen is gekomen.

Target Travel Marketing, organisator van paviljoens op de Vakantiebeurs sinds 2004, is verheugd dat er ook op de 2024 editie van de Vakantiebeurs weer ruim 400 m2 aan USA beleving te vinden is op de beurs, naast de vertrouwde Canada-tree met daarin echte Canada specialisten. Op een centrale locatie in hal 12, dicht bij het USA terras, kan men van 10 t/m 14 januari (10 januari Travel Trade Day) alles te weten komen over een vakantie in de USA of Canada.

Een centrale plaats wordt ingenomen door Visit USA Nederland en het CMC, de verkeersbureaus van de Verenigde Staten en Canada in Nederland. Het startpunt voor een vakantie Noord-Amerika. Ervaren professionals staan hier klaar om alles te vertellen over de diverse highlights in beide landen. Ook vertegenwoordigers van Brand USA, gespecialiseerde touroperators en bestemmingen zijn aanwezig om alles te vertellen over deze prachtige vakantiebestemmingen.

De mensen in de stands zijn zelf al ontelbare malen naar dit land afgereisd om de mooiste vakantiebestemmingen te inspecteren en zo de ideale reisroute voor te kunnen samenstellen. Ook zijn er auto- en camperhuur specialisten, zeker omdat de USA en Canada uitermate geschikt zijn voor een roadtrip per auto of camper.

Als bezoekers meer willen weten over onder andere Texas, Portland, Oregon, Utah, Minnesota, Memphis, Kentucky, Capital Region, de Great American West (Idaho, Montana, South Dakota, North Dakota, Wyoming) of Florida zijn ze in het paviljoen aan het juiste adres.

Kom dus langs en laat je informeren en inspireren! Maak een leuke foto in spotlights bij de Oscars, of bij de diner op het Experience plein en praat met de USA- en Canada-experts die graag tijd voor je maken om je uitvoerig te informeren.

See y’all at Vakantiebeurs!