Na overleg met het bestuur van het Canada Marketing Committee (CMC) zijn wij blij te kunnen mededelen dat Target Travel Marketing de organisator zal zijn van het Canada Paviljoen op de Vakantiebeurs 2024 en daarna.

Target Travel Marketing (TTM) organiseert sinds 2004 met veel plezier het USA Paviljoen. Samen met het CMC ziet TTM deze samenwerking als een fantastische kans om de Noord-Amerika band verder te versterken. De verantwoordelijkheden van TTM bestaan o.a. uit de werving van deelnemers, het contact met Jaarbeurs en de standbouwer, sponsorwerving, organisatie van de Vakdagborrel, catering en het aanspreekpunt zijn voor alle deelnemers voor, tijdens en na de beurs.

Met een sterke focus op ‘het bundelen van onze krachten’ zullen de Vakdag recepties worden samengevoegd tot één ‘Canada/USA Vakdagborrel’.

Het waarborgen van de unieke identiteit van Canada zal een van de aandachtspunten van TTM zijn. Om deze reden zal het ontwerp en de opstelling van de bekende boom van het Canada Paviljoen in 2024 hetzelfde zijn. Ook de kosten voor deelname blijven voor Vakantiebeurs 2024 hetzelfde.

Biedt u Canada product aan en bent u geïnteresseerd in deelname? Stuur ons dan een e-mail naar marketing@targettravel.nl. Deadline voor registratie is 6 oktober 2023.