Camper specialist verrast met studiereis Zuid-Afrika

In een zonovergoten Vleuten vierde camper broker WorldWide Campers dinsdagmiddag 13 september haar vijfde verjaardag. Veertig reisagenten van verschillende ketens woonden de informatieve middag bij. Naast verschillende bestemmingspresentaties, gaf het team van WorldWide Campers tips voor het boeken van camperreizen. De meest geboekte camper, de C-25 van Cruise America, stond klaar voor korte bezichtigingen met uitleg van de camper experts. Als klap op de vuurpijl kwam WorldWide Campers met leuk nieuws: de camper specialist organiseert begin maart 2017 een studiereis in samenwerking met South African Tourism en Bobo Campers. Door middel van een quiz werden ter plekke twee plaatsen op de studiereis vergeven. Lara Gulitz en Marion Delil, beiden ZRA bij Personal Touch Travel, bemachtigden de plekken.

Jubileumjaar

WorldWide Campers viert haar vijfde verjaardag en organiseert hieromtrent meerdere activiteiten. De relatiedag voor agenten diende als aftrap van het jubileumjaar. Reden om deze middag te organiseren was het gevoel dat er nog veel onzekerheid en onduidelijkheid bij agenten heerst over het ‘bewerkelijke’ product camperhuur.

Programma

Het programma van de middag bestond uit bestemmingspresentaties over Australië, Amerika en Zuid-Afrika. Het team van WorldWide Campers gaf een informatieve presentatie over het product camperhuur. Door van te voren bij de aangemelde reisagenten te informeren naar hun vragen, speelde de presentatie precies in op de vraagstukken die leven bij agenten en uiteindelijk, klanten. In de pauze en na de presentaties gaven Ilona Norbart en Debbie Heydanus rondleidingen door de C-25 camper van Cruise America, die speciaal voor de gelegenheid geregeld was. Handig voor reisagenten, die talloze vragen van klanten krijgen over de indeling van een camper, die makkelijker te beantwoorden zijn vanuit eigen ervaring.

Loyaliteitsprogramma

Om het jubileumjaar te vieren met de trouwe schare agenten die WorldWide Campers inmiddels als klanten heeft verzameld, maar ook om twijfelaars over de streep te trekken lanceert de camper specialist haar loyaliteitsprogramma. Bij elke tweede boeking ontvangen reisagenten een bol.com cadeaubon van 15 euro. Degenen die aanwezig waren bij de relatiedag krijgen alvast een boeking tegoed!

Studiereis Zuid-Afrika

De leukste aankondiging van de dag ging over een geplande studiereis naar Zuid-Afrika. In samenwerking met South African Tourism en leverancier Bobo Campers organiseert WorldWide Campers van 27 februari tot en met 8 maart een studiereis naar het prachtige Zuid-Afrika. Na een spannende quiz, waarbij meerdere reservevragen ingezet moesten worden omdat de zaal zo goed had opgelet tijdens de presentatie, werden uiteindelijk twee gelukkige winnaressen getrokken. Marion Delil en Lara Gulitz, beiden werkzaam als ZRA bij Personal Touch Travel, zijn de eerste deelnemers aan deze studiereis. De overige 8 plaatsen worden door South African Tourism vergeven tijdens hun Roadshows en via de ETravelTraining van Travelution.

Lees ook: Relatiedag WorldWide Campers nu al groot succes.