U wilt uw boodschap laten horen op de Nederlandse en Belgische markt? Persberichten, persaanvragen, persreizen, persconferenties, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Media & PR kunnen wij op vaste - of op projectbasis voor u uitvoeren. Wij brengen uw boodschap graag over naar uw doelgroep(en), via on- en offline media. Hiervoor zetten wij ons uitgebreide bestand van mediarelaties in.

Loyaal netwerk in Media & PR

Onze database Media & PR relaties bestaat uit een loyaal netwerk van reisjournalisten, freelancers, bloggers en redacteurs waar we regelmatig en persoonlijk contact mee onderhouden. Daarnaast hebben we jarenlange samenwerkingen met grote uitgeverijen.

Persreizen en evenementen

Target Travel Marketing (TTM) heeft door de jaren heen talloze persreizen en evenementen georganiseerd. Kijk in onze evenementenagenda voor recente voorbeelden. Wilt u zien welke publicaties er verschenen zijn naar aanleiding van groepspersreizen en/of individuele persreizen, kijk dan in ons Publicatie overzicht.

Persberichten en teksten

Naast de organisatie van reizen en evenementen, is TTM gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor zowel on- als offline media. Een overzicht van onze persberichten vindt u in ons Laatste Nieuws.

Bekijk publicaties

Media & PR

Wilt u weten wat Target Travel Marketing voor uw organisatie kan betekenen op gebied van Media & PR? Neem dan contact met ons op

Bekijk publicaties

Cases